Meubels

Zonder meubels is de inrichting van uw huis natuurlijk niet compleet. Maar wij weten ook dat u niet wilt kiezen uit twee of drie modellen. Wij bij Woninginrichting Totaal kiezen ervoor om – samen met u – gericht naar die ideale tafel, stoelen, bank of kast te zoeken. Daarom vindt u bij ons geen meubels (behoudens onze werktafel met Italiaanse design stoelen en onze bartafel met designkrukken), maar een uitgebreide collectie folders, brochures en stalen. Altijd de allernieuwste collecties.

 

Voorselectie van meubels

Als wij u goed kennen (en als dat niet zo is hopen wij dat dat snel verandert) heeft u een uitgesproken smaak voor meubels en aankleding. De voorselectie van de meubels die het best bij u en uw huis passen, is een belangrijke stap waarin wij heel veel voor u kunnen betekenen.

 

Advies en kopen

Meubels koopt u meestal niet uit een boekje. Wij geven er de voorkeur aan om samen met u naar ETC EXPO in Culemborg of de vernieuwde WOONINDUSTRIE in Nieuwegein te gaan om de meubels uit de voorselectie te bekijken en eventueel direct te kopen. Ondertussen geven wij (evenals de exposerende fabrikanten) al het advies dat u nodig heeft op het gebied van kleur, materiaal en combineren.

 

 

 


Deel deze pagina: