OpdrachtenPVC vloer tapijt en gordijnen Zaltbommel

Vanaf het eerste moment dat ik bij Jella in de winkel binnenstapte, voelde ik me daar prettig.
Ze luisterde goed naar onze wensen, maar kwam ook zelf met opties waar wij niet zomaar aan hadden gedacht.
Met haar ervaring wist ze beter dan wij dat het even duurt voordat je zeker weet dat je de juiste keuze hebt gemaakt voor je interieur.
Boeken en voorbeeldstalen mee naar huis nemen om er even een nachtje over te slapen: geen probleem.
Vervolgens maakten we bij de uitvoering van onze opdracht kennis met Jurgen. Vrolijk, gezellig, kritisch en nauwkeurig, zo zou ik hem omschrijven. We waren heel blij met het eindresultaat, raambekleding in vrijwel ons hele huis. Toen we later een keer tussen neus en lippen door zeiden dat één 'top down' net niet helemaal recht hing, waarschijnlijk doordat het een oud huis betrof, stond binnen een paar dagen Jurgen op de stoep om toch nog wat aan de afstelling te doen.
Dus toen we gingen verhuizen en daar naast raambekleding ook tapijt en een PVC-vloer nodig hadden, klopten we als vanzelf weer aan bij Woninginrichting Totaal. Ook dat is allemaal prima verlopen en we merkten nu ook hoe flexibel Jurgen en Jella zijn. Onze verbouwing verliep natuurlijk niet helemaal zoals vooraf gepland, en zonder problemen legde Jurgen het tapijt in twee delen en stelde hij het leggen van de PVC-vloer uit tot hij zeker wist dat het verantwoord was.
Ik ben blij dat ons huis nu helemaal ingericht is, maar ik weet zeker dat we in de toekomst wel weer een keer bij Jurgen en Jella terechtkomen en daar verheug ik me nu al op.

Mw. J. Boogaard Zaltbommel

 

PVC vloer en gordijnen 's-Hertogenbosch

De samenwerking met Jurgen en Jella is vanaf het eerste contact erg plezierig verlopen. Goed advies, alle tijd om de keuzes verschillende malen te heroverwegen tot en met een bezoek aan huis om de uiteindelijke keuze nog een keer te bekijken en daarbij serieus en goed geadviseerd te worden. Nadat "de koop" gesloten is was het mogelijk om geheel aan onze situatie aangepast de werkzaamheden in te passsen en is alles in goede harmonie verlopen. De kwaliteit van de geleverde PVC vloeren, trapbekleding en gordijnen in combinatie met het geweldige advies, de goede kwaliteit van het geleverde werk maken dat ik zonder twijfel zowel de winkel als de uitvoering van de werkzaamheden aan anderen aanbeveel !
Mw. E.H. Den Bosch

 

PVC vloer in serre Zaltbommel

Egaliseren van de cement-dekvloer van de serreaanbouw met vloerverwarming
Leggen PVC vloer in de serre

Woninginrichting Totaal heeft bij ons de PVC vloer gelegd naar volle tevredenheid.
Het resultaat is een hele sfeervolle en praktische vloer waar wij heel erg tevreden over zijn.

Jankoop en Liesbeth Bakker Zaltbommel

 

PVC vloer over plavuizen leggen Zaltbommel

Oude witte plavuizen geëgaliseerd zodat sloopwerkzaamheden niet nodig waren.
Woonkamer en hal gelegd met PVC stroken

Ik ben bij Jella in de winkel geweest en heb een goed en eerlijk advies gekregen.
Ik wilde mijn woonkamer eigenlijk al heel lang aanpakken maar ik zag er zo tegenop.
Achteraf was dat helemaal niet nodig, had ik dat maar eerder geweten.
Jurgen heeft de mooie PVC vloer in mijn woonkamer en hal gelegd die er nu totaal anders uitziet helemaal van deze tijd, ik ben er erg blij mee.

Mevrouw Duijzer Zaltbommel