Raamdecoratie en gordijnen

Ramen zijn de belangrijkste lichtbronnen van uw huis. Om het licht en de warmte van buitenaf zo goed mogelijk te kunnen doseren, hebben wij bijna ongelimiteerde mogelijkheden voor u. Woninginrichting Totaal helpt u met de beste keuze voor úw huis, inrichting en budget.
 

Gordijnen, vitrages en inbetweens ook in okergoud de kleur van 2016

Wilt u uw kamer volledig van het zicht en het licht afsluiten of blijven genieten van het licht en het uitzicht? Wij hebben een enorme hoeveelheid stalen van de mooiste gordijnstoffen en geraffineerdste vitrages. Zoekt u iets net er tussenin? Wij informeren u graag over de verschillende inbetweens.

 

Jaloezieën, shutters en lamellen

In één handomdraai de zon of het zicht uitsluiten? Wij hebben een flink aantal prachtige oplossingen voor u. Zowel verticaal (lamellen en XXL lamellen) als horizontaal (jaloezieën, shutters en nuance shades). Van alle producten hebben wij stalen, foto's en een professioneel advies.

 

Rolgordijnen en vouwgordijnen

Voor een moderne en iets nonchalantere oplossing hebben wij een aantal eenvoudig bedienbare raamdecoraties waarmee u gradueel uw ramen kunt bedekken. Naast het breed inzetbare rolgordijn leveren wij de slimme multishades of duo rolgordijnen. Wij hebben ook een aantal speelse vouwgordijnen en elegante plisségordijnen.


 

 


Deel deze pagina: